Fogunk egy turmixgépet, beletesszük a hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limehéjat, a koriandert, a kurkumát, a halszószt és a mogyorót, majd az egészet leturm
Fogunk egy turmixgépet, beletesszük a hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limehéjat, a koriandert, a kurkumát, a halszószt és a mogyorót, majd az egészet leturm
Egy tálban összekeverjük a gyömbért, az ecetet, a cukrot, a chilit és a felcsíkozott medvehagymát. Az osztrigát tálra tesszük, meglocsoljuk ezzel a keverékkel
A kosarakba egy-egy homárt teszünk. a zöldségeket és a sajtot rátesszük. A tojást, a tejszínt, a sót és a borsot összekeverjük, és ráöntjük az egész tet
A kagylókat szedjük szét, jól mossuk át és a fekete részeit dobjuk ki.
A kagylók bajszát engedjük fel 2 liter vízzel, valamint egy fél citrom levével és 10
Tenger gyümölcseire öntsük rá a bort, olívaolaj felét, és pácoljuk 6 órán át. Tegyük egy fazékba, főzzük 10 percig, majd hagyjuk kihűlni.
Főzzük ki a
A grillsütőben a parazsat leégetjük, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vörösborecetes vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a dijoni must
A nyársakra tűzzük a garnélát, a félbevágott paradicsomot, a felszeletelt paprikát, a fokhagymát és a gombákat. Egy tálban összekeverjük az összepréselt f
Ugrás a lap tetejére >>