» 4 ev?kanál olívaolaj, és még a kenéshez » tengeri só, ízlés szerint » 90 dkg yabbie, óriás garnélarák, languszta vagy » folyami rák, f?zés nélkül, páncélban » 1 ev?kanál dijoni mustár » 10 dkg majonéz » 1 ev?kanál friss kapor » só,bors » 6 érett, kivájt belsej? paradicsom
A grillsüt?ben közepesen forró tüzet készítünk. Egy nagy fazékban sós vizet forralunk, és a rákokat beledobjuk, és addig f?zzük, míg pirosak lesznek. Kiemeljük ?ket, és folyó hideg víz alá tartjuk. Páncéljukat levágjuk és eldobjuk. A rákokat olívaolajjal megkenjük, grillre tesszük és 2 percig sütjük, majd megfordítjuk, lefedjük, és 2 percig ismét sütjük.
A grillezett yabbiet a mustárral, a majonézzel, a kaporral összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Majd ezt a keveréket a kivájt paradicsomokba tesszük, és leh?tve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom