A 
lisztet 
vajon megpirítjuk, majd felöntjük a 
tejjel és a levessel. Felforraljuk, majd beletesszük a 
babérlevéllel és a 
fokhagymával megtűzdelt 
hagymát. Így kb. negyed órát főzzük, majd leszűrjük, és elkeverjük benne a 
sajtot, a 
tejszínt és a 
tojássárgájákat. A kókuszt elfelezzük, 
tejét kiöntjük. A 
köményt és a répát felszeleteljük, majd 
vajon megfonnyasztjuk, és hozzáadjuk a 
tárkonyt, a garnélát és a homárt. Néhány perc után felöntjük a vermuttal, majd 3 perc után kivesszük a zöldségeket, a rákot és a homárt. A főzőlevet besűrűsítjük, majd összekeverjük a mártással. A homárt, a rákot és a zöldségeket eloszlatjuk a kókusz két felében, majd meglocsoljuk őket a 
sajtos mártással. Végül megszórjuk őket a 
sajttal, sütőbe tesszük néhány percre, és már kínálhatjuk is.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>