Pulykarizottó paradicsomos mártással receptHány személyre: 4 személyre
» 1 tasak KNORR Bolognai spagetti Rafinéria alap
» 1 tasak KNORR Gyros Fűszervarázs
» 5 dkg Rama kocka
» KNORR Ételsűrítő
» 20 dkg Coop mirelit Mexikói mix
» 20 dkg Coop kínai szeletelt
gomba» 1 köteg
petrezselyemzöld
» 40 dkg pulykamellfilé
» 25 dkg Coop konyhakész
rizs» 10 dkg Coop
trappista sajt
A pulykamellet apróbb kockára vágjuk,felhevített 3 dkg (1ek) Rama
margarinon megpirítjuk,hozzáadva a lecsepegtetett
gombát,végül a
mexikói zöldségkeveréket,amit a KNORR Gyros Fűszervarázzsal ízesítünk.
Végül az előírás szerint elkészített párolt rizzsel és finomra vágott
petrezselyemmel összekeverjük és kiRama
margarinozott félgömb alakú csésze formába tesszük.
A te
tejét jól megnyomkodjuk egy laposte
tejű kanállal.
Amíg a
rizs fő 3 dl
vízzel elkeverjük a KNORR Bolognai spagetti Rafinéria alapot és besűrítjük KNORR Ételsűrítővel mártás állagúra.
A csészékből tányérra borítjuk a rizottót és köré öntjük a mártást.
Elkészítési idő:40 perc
Szerző:
Snifi Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>