Juhot kitömjük félbe vágott jonatánalmákkal, majd felhúzzuk a nyársra. Elhelyezzük a parázs főlé, sütés közben forgatjuk, fűszerezzük és zsírral locsol
Nyissuk ki a kagylókat élénk tűz fölött. Távolítsuk le a héjakat. Tekerjük be mindegyiket egy szelet szalonnába, és tűzzük fel a nyársakra. Süssük 5 per
Szúrjuk rá a halat a nyársakra. Keverjük össze az olajat, a citromlevet, az oregánót és a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk. Forgassuk meg a pácban a nyársakat, f
Vágjuk negyedekre a hagymákat és a paradicsomokat. Gombáknak csak a fejét használjuk fel. Mindegyik nyársra húzzunk fel 1 kolbászt, 1 negyed hagymát, 1 negyed p
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom