Kockázzuk fel a húst, paprikát, hagymát, paradicsomot, burgonyát. Húzzuk a nyársra felváltva, kenjük be olajjal és süssük 10 percig. Sütés után fűszerezzük.
Készítsük elő a tüzet a grillsütőben. A nyársra felváltva húzzuk fel a halat, a gombát, és a szalonnát. Sózzuk, borsozzuk, majd szórjuk meg petrezselyemmel és metéőlhagym
Páclé:
Keverjük össze a hozzávalókat. A halat kockázzuk fel, majd tegyük a páclébe. Hagyjuk állni a hűtőben 30 percig, majd húzzuk nyársakra, és süssük meg.
Előkészület
Keverjük össze egy tálban az olajat, a narancslevet, a fahéjat, a koriandert és a Cayenne-borsot. Sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a halat, és jól forgassuk össze. Fedjük l
A napraforgóolajat keverjük össze a zöldcitrommal, sóval és borssal. Pácoljuk benne a fésűkagylókat, majd a hallal felváltva húzzuk a nyársakra, és süssük meg. Sárfányos
Pácolás után a hasításokba fokhagymát és szalonnát dugunk. Tepsire rakjuk, zsírt öntünk alá és betoljuk a sütőbe. Sülés közben locsolgatjuk. Körítésnek olajban pirított k
A pulykacombokat nagyobb kockára vágjuk, tálba tesszük, felöntjük olívaolajjal és beletesszük a fűszereket na meg az lereszelt fokhagymát. 1 napig állni hagyjuk. A nyársr
A kiválasztott húst félujjnyi kockákra vágjuk és a füstölt szalonnát is ekkorára csak vékonyabbra. A gombát-fajtától függően- egészben hagyjuk vagy ha túl nagy akkor félb
Ugrás a lap tetejére >>