Késztísünk pácot a hagymából, a fehérborból. Adjuk hozzá a majorannát, a zöldcitromot. Tegyük bele a halfilét, és hagyjuk pácolódni. Húzzuk a halat a nyársa, és süssük me
Áztassuk a malacot 4 órán keresztül vízbe. Töltsük meg a fűszeres vajjal, húzzuk nyársra és hagyjuk sülni, és kenegessük olívaolajjal.
Malacot szalmával megperzseljük. Felszúrjuk a nyársra, behasogatjuk, megtűzdeljük fokhagymával. Mindenhol bedörzsöljük sóval, és a parázs fölé tesszük. Pirosra sütjük.
Kenjük be a sültet az olaj és bor keverékével és hagyjuk ázni 2 órán át. Keverjük össze a sajtot az olvasztott vajjal és az apróra vágott hagymával, petrezselyemmel. Tölt
Vágjuk a halat darabokra. Pár percre áztassuk be a rákkal, kagylóval együtt citromlével ízesített olajba. Fűszerezzük. Húzzuk a nyársakra őket. Tegyük a rostélyra és süss
Húzzuk le a vesékről a vékony bőrt és a felesleges zsírt. Hasítsuk ketté a veséket, anélkül, hogy elválasztanánk őket. Húzzuk a nyársra, kenjük be olajjal és tegyük a ros
Helyezzük a combot a nyársra. Fűszerezzük be, kenjük meg olajjal, és ha a bőre már ropogós, locsoljuk meg ecettel. Később locsoljuk meg a serpenyőben összegyűlt lével. 1
Keverjük össze a puha vajat, a fűszerekkel, citromlével és mustárral. Töltsük meg a keverék felével a csirkét, a maradékkal kenjük be a csirkét kívül. Fűszerezzük, olajoz
Ugrás a lap tetejére >>