Készítsük elő a tüzet a grillsütőben. A nyársakra felváltva húzzuk fel a kagylót, az olajbogyót és a szalonnát. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg bazsalikommal. Locsoljuk
Ha almát sütünk távolítsuk el a csutkát, és tegyünk a helyére porcukrot. Süssük 1 óráig.
Ha narancsot vagy körtét sütünk, hámozzuk meg, locsoljuk meg rummal és cukrozzuk
Tegyük egy serpenyőbe a koriandert és a köménymagot. 1 percig forrósítsuk, majd vegyük le a tűzről, és szórjuk a turmixgépbe. Adjuk hozzá az apróra vágott citromfüvet, a
A sütendő darabokat felszeleteljük. Először felhúzzuk az egyiket, utána krumplit, fél hagymát, és ezt még egyszer. Parázs fölé rakjuk és a lecsöpögő zsírt a kenyérre tess
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom