Öntsünk a húsra annyi páclevet amennyi ellepi, majd tegyük a hűtőbe néhány órára.
Vágjuk az almákat négybe, és szeleteljük vékonyra. Olajozzuk be a rá
Tegyük a húst lapos tálra, és öntsünk rá kb. fél csésze mártást, hogy jól belepje. Pár órára rakjuk a hűtőbe.
Vágjuk a paprikát 3 cm-es darabokra, zö
Ne hámozzuk meg, nehogy a belseje kiszáradjon, csomagoljuk alufóliába és hagyjuk a parázson sülni 30 percig.
Úgy is készíthetjük, hogy meghámozzuk, bekenjü
Tisztítsuk meg a kukoricacsőt. Kenjük be olvasztott vajjal. Tegyük a grillre és süssük 20 percig, közben forgassuk, és kenjük többször be olajjal. Csak ha ké
Vágjuk le a szardíniák fejét és farkát, belezzük ki, és húzzuk ki a gerincüket.
Készítsük el a chermoulát. Aprítsuk durvára a mentát és a koriandert.
A csirke melleket szeletekre vágjuk majd klopfolás nélkül besózzuk.Egy edénybe 3dl olívaolajat öntünk és beletesszük a fűszereket és a fokhagymát össze zú
Hússzeleteket sózzuk be. Keverjük össze a zsemlemorzsát a többi hozzávalóval, kenjük szét a húson, és nyomkodjuk bele. Csavarjuk fel a húst, és kössük ös
Hagyjuk a kolbászt füzérben, rakjuk egy lábasba, és öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Pároljuk meg, vegyük le a tűzről, és addig hagyjuk állni, míg a k
Ugrás a lap tetejére >>