Pároljuk meg a rizst, keverjük bele a szezámmagot, és melegítsük fel. Dörzsöljük be olajjal és szórjuk meg fűszerkeverékkel a lazacszeleteket, majd lefedve 2
Húst borsozzuk be, majd tegyük félre.
Rakjuk a lágy vajat egy tálba, és keverjük el fakanállal. Adjuk hozzá a tormakrémet, petrezselymet és a mustárt. Alapo
Szitáljuk a lisztet, sütőport és a sót egy tálba. Keverjük ki a tejet és a tojást a tormakrémmel és a bazsalikommal. Öntsük a liszthez, és keverjük össze.
Kétfelé hasítjuk, kibelezzük, feldaraboljuk és rátesszük a parázsra. Sülés közben forgatjuk.
Kenjük be a szeleteket olajjal és fűszerezzük. Vonjuk be mustárral, helyezzük a rostélyra, és süssük mindkét oldalát 5 percig.
Burgonyát vágjuk félbe. Tegyük a burgonyát, olívaolajat, cajun fűszerkeveréket és a sót egy tálba. Forgassuk meg a krumplit, és tegyük egy tepsibe, majd fedj
Rakjuk a burgonyát egy tálba. Keverjük össze az olajt és a sót, öntsük a burgonyára, és forgassuk meg benne, majd csomagoljuk alufóliába.
Gyújtsuk meg a gr
Vágjuk a kenyeret átlósan ujjnyi szeletekre. Kenjük meg mindkét oldalát olajjal.
Pestós vaj: keverjük ki simára a lágy vajat, aprított bazsalikomot, és a pa
Ugrás a lap tetejére >>