» 1 2/2 - 2 1/2 kg kimagozot borjúhátszín vagy comb » 1/2 tk. só » 3 csésze friss zsemlemorzsa » 1 tk. apróra vágott vöröshagyma » 1 tk. aprított petrezselyem » 2 ek. édes szilvapác » 2 ek. olvasztott vaj » egy hosszú, 20 percre beáztatott kötözőspárga
Hússzeleteket sózzuk be. Keverjük össze a zsemlemorzsát a többi hozzávalóval, kenjük szét a húson, és nyomkodjuk bele. Csavarjuk fel a húst, és kössük össze a spárgával. Kenjük meg egy kis olajjal.
Készítsük elő a grillsütőt. Fektessük a húsokat a beolajozott rácsra, az alutálca fölé. Fedjük le, és süssük 60 percig, majd vegyük le a fedelét, kenegessük meg a páccal, és süssük meg 1,5 - 2 óra alatt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom