A felvert
tojásból süssön vékony omlettet, majd tegye félre.
Vágja nagyon vékony csíkokra a húst, majd erős tűzön 2 evőkanál olajon pirítsa 2 percig. Adja hozzá a cukrot, a
szójaszószt, a
paradicsompürét és a bor felét, majd pirítsa még fél percig. Ezután öntse bele a tyúklevest, szórja meg
borssal és forralja fel. Fél perc kevergetés után vegye le a tűzről és tegye félre.
A serpenyőben megmelegített
zsíron pirítsa fél percig nagy lángon a vékony karikákra vágott
hagymát, a zúzott
fokhagymát és a
gyömbért. Adja hozzá a babcsírát,
sózza meg, majd pirítsa még 2 percig. Adja hozzá a húst a szaftjával együtt, és állandó kevergetés mellett párolja még másfél percig.
Tálaláskor az omlettet egészben vagy darabokban szórja a te
tejére
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>