Az alaposan megtisztított fészket feltesszük f?ni, majd lesz?rjük és 3 órára hideg vízbe áztatjuk be. Ha letelt a 3 óra, ismét felforraljuk, majd 1 éjszakán át ismét vízb
A darálthúst, felaprított sonkát, gyömbért, fokhagymát lepasszírozzuk, megf?szerezzük, belekeverjük a szójaszószt, sherryt, cukrot, olajat, felvert tojásfehérjét, 2/3 riz
Az uborkát és a sárgarépát meghámozzuk, majd a savanyú uborkával együtt felkokázzuk. Hozzáadjuk a gyömbért, a felaprított hagymát, a cukrot, sót, az ecetet és a vizet, ma
Vágd a gyömbért és a sárgarépát egyenl? hosszúságú, vékony csíkokra. 5 cm hosszú legyen a répa. Vágd vékonyan ugyanilyen hosszú szeletekre a marhahúst, majd szeleteld fel
A rizst megpároljuk, a tojásokból rántottát készítünk. Megvárjuk, amíg kih?l, ekkor vékony szeletekre vágjuk. A zöldborsót és a gombát megpirítjuk. A sonkát nagyon vékony
El?ször is f?zzük ki a rizst és tegyük félre.
A felvert tojást egy kis olívaolajon serpeny?ben süssük meg, hogy mindkét oldala aranysárga legyen. A szójaszószt dolgozzuk
Vágjuk nagyobb kockákra a húst és olajon süssük meg, majd sz?rjük le a zaftját. Rakjuk egy edénybe és keverjük hozzá az ananászt a levével, a paradicsomszószt, a felszele
A szójaszószt összekeverjük a sóval, citromlével, cukorral, felaprított hagymával, gyömbérrel és zúzott fokhagymával. Belehelyezzük a húst, úgy, hogy a zsíros fele felül
Ugrás a lap tetejére >>