A gombát 2-3 órára vízbe áztatjuk, majd felcsíkozzuk a zöldségekkel együtt. A húslevest felmelegítjük, majd a csirkét és a zöldségeket beletesszük, és forrástól számítot
A húsokat felkockázzuk, majd a levesben 10 percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a felcsíkozott gombát, sonkát, a bambuszt és a zöldborsót. Sózzuk, így még 5 percig főzzük. Köz
Pác:
Keverjük össze az összes hozzávalót, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük még 2 percig. Hagyjuk kihűlni.
A bélszínt vágjuk 4 darabra, tegyük egy
A tojásokat összetörjük, majd összekeverjük a többi hozzávalóval, végül hozzáadjuk a fűszereket. Sült húsokhoz tálaljuk.
Tegyük egy tálba az összes hozzávalót, és keverjük jól össze. Takarjuk le, és tegyük hűtőszekrénybe. Négy adaghoz elegendő.
A halak mindkét oldalán készíts négy nagy bevágást, és kívül belül dörzsöld be sóval, étolajjal és a szójaszósszal. Lefedve fél óra hosszára tedd hűtőbe. Egy nagy darab a
Fogunk egy tálat, amelybe beletesszük a lisztet, a tojásokat, a tejet, sót, szódát, és alaposan összekeverjük, hogy csomómentes legyen, majd palacsintákat sütünk belőle.
Az alaplevet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, a szójaszószt, a mirint és a szezámolajat. Az egészet eloszlatjuk a tányérokban, majd megszórjuk az újhagymával és a répáv
Ugrás a lap tetejére >>