Sós vízben kifőzzük a tésztát. A paprikát félbevágjuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. a csírát leöblítjük és lecsepegtetjük. a gombát vékony szeletekre vágjuk, az újhagymát
Az alaplevet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, a szójaszószt, a mirint és a szezámolajat. A tofukat felmelegítjük, tányérokba rakjuk, majd rámerjük a levest. Végül az új
A hagymát, a gesztenyét és a darált húst 3-4 percig pirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a borsot és a szójaszószt. A wontonlapok közepére kanalazzuk a tölteléket, majd sz
A húst vékony csíkokra vágjuk, majd olajon megpároljuk. A gombát és a sárgarépát felszeleteljük, a zellerzöldet felaprítjuk, majd a húshoz adjuk, és tovább pároljuk. Fele
A sütőport, sót és a cukrot belekeverjük a lisztbe. A vajat kikeverjük a tojással, a vízzel, majd a liszttel. Összedolgozzuk, és 1 órát állni hagyjuk. Utána 3 cm-es gömbö
A kacsát négybe vágjuk, megsózzuk, majd lábosba tesszük, úgy, hogy a bőrös fele alul legyen. A hagymát felaprítjuk, a kacsára szórjuk, felengedjük a vízzel elkevert sherr
A levest elkészítjük, majd beletesszük a felkockázott tököt, és negyed órát így főzzük. A borssal, gyömbérrel ízesítjük, belekeverjük a szójamártást és a joghurtot, és má
A szójaszószt jól keverjük össze az ecettel, a cukorral és ízlés szerint sóval és borssal. A húst vékonyan szeleteljük fel, locsoljuk rá a keveréket és hagyjuk így egy ór
Ugrás a lap tetejére >>