A bagettet elnegyedeljük, megkenjük a harissával és a tabascoval. A hagymát és a paradicsomot felkarikázzuk, a mozzarellát felszeleteljük, majd ilyen sorrendben
A csirkét tisztítsuk meg, mossuk át, daraboljuk 10 részre és az olívaolajon körülbelül fél óra alatt pirítsuk meg. Ezután a szaftjában futtassuk meg az öss
A megtisztított csirke szívét, máját és zúzáját rakjuk félre, majd tekerjük be a szalonnacsíkkal, fűszerezzük sóval és borssal. Olívaolajon 1 órán át
A tárkonyt felaprózzuk, a sajtot felkockázzuk, a csirkemellet felszeleteljük. Ezután a húshoz keverjük a fenyőmagot, az olajat és a tárkonyt, majd a sajttal egy
A bagetteket elnegyedeljük, az összes zöldséget felkarikázzuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Ezután a padlizsánt az olívaolajon 5 percig pároljuk. A bage
Az összevágott hagymát az olívaolajon futtassuk meg, majd adjuk hozzá a bort és a levest. Takarékon egy órán át pároljuk, közben sóval és borssal fűszerezz
A kínai kel leveleit felcsíkozzuk, 5 percig pirítjuk olívaolajon, majd megszórjuk a mentával. Fehér részét felkockázzuk, és kb. 10 percig főzzük, amíg telje
A padlizsánt felszeleteljük hosszában, majd megpirítjuk. A többi hozzávalóból besamel mártást csinálunk. Egy kivajazott jénaiba rétegezzük a padlizsánt és
Ugrás a lap tetejére >>