A burgonyát és a hagymát felkarikázzuk, a fokhagymát felaprózzuk. A kenyeret megkenjük a tejföllel, majd rátesszük a zöldségeket és a szalonnát. Végül befedjük a sajttal,
A cukrot dolgozzuk össze a vízzel, a glükózsziruppal és addig főzzük, amíg a hőmérséklete eléri a 114 fokot. Ekkor rakjuk hideg vizes edénybe és keverjük 2 percen át, maj
Fogjunk egy edényt, és pároljuk meg benne olajon az apróra vágott hagymát, poréhagymát és petrezselymet. Rakjuk bele még a csíkokra vágott paradicsomot, főzzük így addig,
Tisztítsuk meg a lábszárat és a pacalt, ez utóbbit vágjuk 8 centis téglalapokra. A lábszárat pároljuk meg vízben, majd csöpögtessük le.
Az összevágott hagymát dolgozzuk
A sonkát szórjuk meg a borssal és a felhevített vaj felében pirítsuk meg mindkét oldalát 2 perc alatt. A zaftjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzu
Szeleteljük karikákra a hagymát és a paradicsomot, a zellert daraboljuk kockákra, a paprikát meg vágjuk csíkokra. Egy tálkában keverjük össze az olívaolajat, az ecetet, a
A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, majd lehűtjük. A kimagozott olajbogyókat felkarikázzuk. A megtisztított paprikákat kimagozzuk és felszeleteljük. A paradicsomo
A tésztát a megfelelő módon kifőzzük és leszűrjük. Az almát megpucoljuk és vékonyan felszeleteljük.
A vajon 10 perc alatt pirítsuk meg az almát. Vegyük ki és tegyük a he
Ugrás a lap tetejére >>