A vajban futtassuk meg az összevágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a tárkonyt és a petrezselymet. Fűszerezzük sóval, valamint borssal és engedjük fel az alap
A tejszínt kezdjük el hevíteni takarékon a kettévágott vaníliarúddal. Folyamatosan kevergessük, majd helyezzünk rá fedőt és hagyjuk állni negyed óráig.
H
Először is 4 szelet kenyeret kenjünk meg vajjal, helyezzünk rá egy szelet sajtot, erre rakjuk a sonkát, majd újra egy szelet sajt következik. A maradék kenyeret
A megtisztított, alaposan átmosott és lecsöpögtetett csigákat pároljuk meg fél óra alatt a zöldséglevesben.
A vajon futtassuk meg az összevágott hagymákat
Először pároljuk meg néhány perc alatt a szalonnát, majd csöpögtessük le.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre a vajon, majd 2 perc után dolgozzuk hoz
A megmosott és lecsöpögtetett csigák belsejét pároljuk meg sós vízben, majd rakjuk vissza a házukba.
A felaprított petrezselymet dolgozzuk össze a zúzott fok
A csigákat egy órát sós vízben főzzük, majd kiszedjük házukból, megmossuk, kinyomkodjuk, sózzuk. Ezután a húslevesben teljesen puhára főzzük, majd feldara
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom