Szeleteljük fel a
paprikákat, a
paradicsomot mártsuk forró
vízbe, húzzuk le a héját, és negyedeljük fel. A
hagymát és a
fokhagymás aprítsuk fel. Hevítsük fel az olajat, és pirítsuk meg benne a
hagymát és a
fokhagymát. 5 perc után adjuk hozzá a
paprikát, majd a
paradicsomot.
sózzuk,
borsozzuk. Főzzük lassú tűzőn 20 percig. Időnként keverjük meg.
A
sonkát vágjuk keskeny csíkokra, és keverjük a zöldségekhez, a espelette
paprikával és a
konyakkal. Verjük fel a
tojásokat,
sózzuk,
borsozzuk, és öntsük a zöldségekhez. Keverjük, amíg összeáll, majd tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>