Töltelékhez: vajban megpároljuk a finomra vágott gombát, fűszerezzük, meghintjük 2 kávéskanál liszttel, és lefedve félretesszük. 
Lisztből 2 tojássárgá
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Megpirítjuk zsírban az összevágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott  füstölt húst, karikára vágott, főtt burgonyát, sót, borsot, és átsütjük. A burgo
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Sonkaszeleteket tűzálló tálba tesszük, elkeverjük a mézet a mustárral, kevés szegfűszeggel egy kis fahéjjal, borral, majd a sonkára borítjuk. 20 percig sütj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Ketchuppal elvegyítjük a tejszínt, beleöntjük a sört, és befűszerezzük. Sonkára öntjük, és 30 percig sütjük.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Megpároljuk vajban a karikára vágott hagymát és a szeletelt gombát. Ízesítjük, és zsírjáig pirítjuk. Húst kiverjük, megsózzuk. Megkenünk egy hússzeletet
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, belekeverünk egy kanál lisztet, majd kétszeresére kelesztjük. A többi anyaggal jól kidolgozott tésztát készítünk. F
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Kicsontozzuk a nyulat, a csontból és fejből annyi vízzel amennyi ellepi, sóval és pár babérlevéllel levest főzünk. Kockára vágjuk a nyúlhúst, kiolvasztjuk 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Répát és az almát megreszeljük, hozzáadjuk a citromok reszelt héját és levét, cukrot, sót, majd összekeverjük, és a hűtőben állni hagyjuk.
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>