A kész fehér mártásba belekeverjük az apróra darabolt tárkonyt, és összefőzzük. Végül a tejszínnel kevert tojást megsózzuk, hozzáadjuk a vajat, az egész
Zsírban pirítjuk a zöldségeket, először a hagymát, majd kis idő múlva a petrezselymet, és a felvágott gombát is pirítani kezdjük. Kb. 5 percig együtt páro
A vajból és a lisztből készítsünk világos rántást, engedjük fel a forró tejjel, és habverővel keverjük simára. Sózzuk, borsozzuk, és kis lángon főzzük
A spárgát cukros, sós vízben készre főzzük. A spárgafejeket eltávolítjuk, a szárakat lepasszírozzuk, és a fehér mártáshoz öntjük. Cukrozzuk, sózzuk a m
A vajból és a lisztből készítsünk rántást, engedjük fel hideg tejjel, keverjük bele a 2 tojássárgáját, és a kockára vágott kemény tojást. Kevergetve f
Reszeljük le a tormát, majd forrázzuk le, így sokat veszít erejéből. Készítsünk rántást lisztből és zsírból, engedjük fel a csont lével. Adjuk hozzá a
Rántást készítünk lisztből és zsírból, ehhez adjuk hozzá a felkockázott savanyú uborkát, és felengedjük a csont lével. Sózzuk, cukrozzuk, hozzá a tejfö
Ugrás a lap tetejére >>