Fogjunk egy lábost, öntsünk bele 8 dl vizet, ebben fogjuk megfőzni az előre megmosott medvehagyma leveleket. főzzük benne. Akkor tegyük őket a vízbe, ha az már
A meggyet magozzuk ki, és a felét egy kevés cukorral pároljuk meg, majd engedjük fel 8 dl vízzel. Tegyünk bele ízlés szerint cukrot, reszelt citromhéjat, fahéj
Belevágunk a bográcsra pár darab szalonnát. Kisütjük és hagymát vágunk rá. Felöntjük vízzel, vágunk bele zöldségeket, és megsózzuk.
A leveskockákból megfőzzük a húslevest, majd jól lehűtjük. A joghurtot habosra verjük, majd hozzáadjuk a hideg húslevest. A lsizből és a vajból rántást k
A hagymákat olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a borsót, és az egészet felöntjük az alaplével. Felforraljuk, majd az egészet leturmixoljuk a mentával. Sózzuk
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára 3 perc alatt az olajon. Öntsük fel az alaplével, majd forraljuk fel és adjuk hozzá a zöldborsót és a mentát. Fedj
A hagymákat olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a borsót, és az egészet felöntjük az alaplével. Felforraljuk, majd az egészet leturmixoljuk a mentával. Sózzuk
A hagymát az olajon negyed órát pároljuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Lefedve forrástól számított 10 percig főzzük, majd az egészet leturmixo
Ugrás a lap tetejére >>