A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a körtét és az alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk a saj
A hagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a zellert. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított kb. 20 percig főzzük. Ezután az egészet letu
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Sóval, pirospaprikával meghintjük, illetve a köménymaggal és a babérlevéllel
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, megsózzuk, a reszelt citromhéjat hozzáadjuk, és felöntjük nyolc dl. vízzel. Addig
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a pürét és az alaplevet. Így forrástól számított 10 percig főzzük lefedve,
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a pürét és az alaplevet. Így forrástól számított 10 percig főzzük lefedve,
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a pürét és az alaplevet. Így forrástól számított 10 percig főzzük lefedve,
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a pürét és az alaplevet. Így forrástól számított 10 percig főzzük lefedve,
Ugrás a lap tetejére >>