A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk a húst, az összes fűszert, a paradicsomot, a barackot. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított
A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk a csicseriborsót, az összes fűszert, a paradicsomot, a barackot. Felöntjük az alaplével, majd forrástól s
A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk a húst, az összes fűszert, a paradicsomot, a barackot. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított
A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk az összes fűszert, a paradicsomot, a barackot. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított fél ór
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára 3 perc alatt az olajon. Adjuk hozzá a marokkói fűszerkeveréket, majd 1 percig keverjük. Tegyük hozzá a sárgarépát
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az almát és az alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk a sajt
A hagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott édesköményt és a krumplit. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított kb. 20 perci
A hagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott édesköményt, a zellert és a krumplit. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított k
Ugrás a lap tetejére >>