A húsleveskockát vízbe tesszük, majd húslevest főzünk belőle. Közben beletesszük a felaprózott hagymát és a felszeletelt almát. Amikor készre főtt, leszű
A húst felkockázzuk, majd vajban megsütjük. Eközben a zöldségeket megtisztítjuk, a húshoz adjuk és kb. egy liter vízzel felöntjük. Sózzuk, majd így főzzü
Feldaraboljuk a nyulat és megabároljuk. Zsírban hagymát pirítunk, felöntjük kevés vízzel, megszórjuk pirospaprikával. Teszünk bele cseresznyepaprikát és bab
A gombát apróra vágom és a mentával kevés Olivaolajban megpárolom. Sóval és borssal ízesítem. Mikor a gomba megpirult, hozzáadok egy átnyomott gerezd fokhagy
Másfél liter sós vízben 5 dkg sárgarépát, 5 dkg petrezselyemgyökeret a csonttal együtt 2 órán keresztül főzzük. A csíkokra vágott zöldségeket zsírban p
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd felkarikázzuk, és egy lábosba tesszük egy liter vízzel és a húsleves-kockákkal együtt. A fűszerekkel és a fokhagymá
Tedd egy méteres fazékba az orjacsontot, annyi vizet önts rá, amennyi bőven ellepi, és tedd fel főni.
Ha felforrt a képződő habot kanállal merd le ügyesen a
A céklát karikázzuk fel, és forraljuk 30 percig a levesben. Szűrjük le, és tálaljuk a szalonnával és metélőhagymával megszórva.
Előkészület: 10 perc, f
Ugrás a lap tetejére >>