A madarat megmossuk, majd hideg vízben főzni kezdjük. A zöldségeket megmossuk, majd a levesbe tesszük. Amikor forr, lehabozzuk, és kis lángon 1 órát főzzük. Megfűszerezzü
A tésztát az alaplében megfőzzük, majd hozzáöntjük a bort, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parmezánforgácsokkal megszórva
A húsból, velős csontból és a zöldségekből húslevest főzünk. Amikor megpuhultak a hozzávalók, kivesszük a levesből, leszűrjük, majd a húst és a zöldségeket feldarabolva,
Mossuk meg alaposan a húst vagy a csontot, attól függően miből szeretnénk készíteni. Majd fogjunk egy akkora lábost, hogy 3 liter hideg vízben fel tudjuk tenni a húst vag
Vágjuk apróra a csirkehúst és a sertéshúst és 10 percig forraljuk a levesben, majd tegyük bele a csíkokra vágott gombát, bambuszrügyet és sonkát, a zöldborsót, majd végül
Néhány percere beáztatjuk a zsemlemorzsát 1-2 deci alaplébe. Ezután összedolgozzuk a zúzott fokhagymával és a felaprított mandulával. Ezt a keveréket botmixerrel tovább d
A sóskát, csalánt, snidlinget, petrezselymet, zsályát, kaprot, zellert és a pórét felaprózzuk. Egy lábosban világos vajas rántást készítünk, ezen megfuttatjuk a zöldségek
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, egy lábosba tesszük, és felöntjük nyolc dl. vízzel. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, az ételízesítő port, a curry
Ugrás a lap tetejére >>