» 1/2 kg sütni való burgonya » 1 vöröshagyma » 1 piros kaliforniai paprika » só és bors » 1/2 tk. szárított oregánó » 1 kg sovány halfilé » 2 ek. vaj » 1/4 csésze liszt » 5 dl tej » 10 dkg reszelt Cheddar sajt
A vékonyra szeletelt krumpli felét halmozzuk egy kivajazott t?zálló tál aljába. Szórjuk rá a felvágott hagyma és paprika felét. sóval, borssal és egy kis oregánóval ízlés szerint f?szerezzük. Ezután a felszeletelt halat rétegezzük, majd újra halmozzuk a maradék krumplit, hagymát és paprikát. Újra sóval, borssal és oregánóval ízesítjük.
A vajon futtassuk meg a lisztet, majd dolgozzuk hozzá a tejet és ha már s?r? locsoljuk az ételre. El?melegített süt?ben letakarva háromnegyed óráig sütjük. Ezután meghintjük a sajttal és még 5 percig pirítjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom