Egy hagymát apríts pirosra, és süsd üvegesre. öntsd rá a sört, a húslevest, és 15-20 percig főzd lassú tűzön. A másik hagymát gyaluld le uborkagyalun, és
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Bográcsba füstölt szalonnát aprózunk, rávágjuk a hagymát. Mikor pirulni kezd, felöntjük vízzel. Teszünk bele zöldpaprikát és sáfrányvirágot. Lassú tűz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd kiszedjük. A zsírjához hozzáadjuk a többi zsírt, majd rátesszük a felkockázott gombát, és megpároljuk. 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szalonnát egyforma kockákra felvágjuk, majd egy serpenyőben kisütjük a zsírját, amiből 3 evőkanálnyit félreteszünk. A megmaradt zsiradékban megpároljuk a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A csirkehúst megtisztítjuk, majd feldaraboljuk.  A hagymát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd megszórjuk a pirospaprikával, és ebben megsütjük a csirkét. Mi
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A marhahúst felkockázzuk, a csirkét pedig szétbontjuk, majd mindkettőt egy lábosba tesszük, és főzni kezdjük. Eközben a vegyes zöldségeket felszeleteljük, a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, a fahéjat, a kurkumát és a harissát. Beletöltjük az alaplev
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A bárányhúst az olívaolajban megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat tesszük, megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az árpagyöngyöt. Hozzáöntjük a
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>