A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, az ecetet, a káposztát, a cukrot és fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd forr
A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, az ecetet, a csicseriborsót, a káposztát, a cukrot, a borókabogyót és fűszereket. F
A kókusztejet félretesszük, húsát lereszeljük, majd leforrázzuk, és egy órát így áztatjuk. Ezután kinyomkodjuk belőle a vizet, ezt az olajat félretesszük
A kenyeret vékonyra szeleteljük, a fokhagymát összenyomjuk. A paprikát meleg vízbe áztatjuk, leszűrjük, és csíkokra vágjuk. fazékban, forró olajon megpirít
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben főzni kezdjük. Eközben a felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt ré
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és felöntjük az alaplével. Így forrástól számított 10 percig főzzük, ekkor beletesszük
Egy fazékba öntjük az olívaolajat, majd megpirítjuk benne a felaprózott fokhagymát. Ezután beletesszük a feldarabolt endíviát, majd kb. 5 perc elteltével fel
A kiolajozott fazékban megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, és néhány perc után a feldarabolt endíviát is.
Ugrás a lap tetejére >>