Bográcsba füstölt szalonnát aprózunk, rávágjuk a hagymát. Mikor pirulni kezd, felöntjük vízzel. Teszünk bele zöldpaprikát és sáfrányvirágot. Lassú t?znél f?zzük, sózzuk é
A szalonnát egyforma kockákra felvágjuk, majd egy serpeny?ben kisütjük a zsírját, amib?l 3 ev?kanálnyit félreteszünk. A megmaradt zsiradékban megpároljuk a megtisztított,
A hagymát finomra vágjuk, a paprikával,a kockára vágott burgonyával egy liter forrásban lév? sós vízbe tesszük. 10 percig f?zzük. Forró olajon megpirítjuk a fokhagymát, é
Az apróra vágott szalonnát kiolvasztjuk, hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a kockára vágott füstölt tarját, a cikkekre szelt paradicso
A céklát és az ánizst nagyon vékonyra felcsíkozzuk, majd felöntjük 6 deci vízzel, és forrás után 25-30 percig f?zzük. Ezután felöntjük az almalével, sózzuk, borsozzuk, a
Pároljuk meg a szalonnát, hagymát és a vajat egy edénybe. Adjuk hozzá az alaplét, és forraljuk fel. Ízesítsük, majd f?zzük 1,5 órán keresztül. Tegyük a tésztát a fazékba
A zöldségeket az olajon megpirítjuk. Felöntjük a csontlevét, beleszórjuk a borsót, és addig f?zzük amíg meg nem puhul benne.
A liszttel elkevert tejföllel s?rítsük be,
A gombát és a brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, majd a gombát felszeleteljük. A brokkolit 10 percig f?zzük, kiszedjük, majd leszedjük a rózsákat. A hagymát apróra vágju
Ugrás a lap tetejére >>