Egy tálban összekeverjük a
tojást, a cukrot, a
kakaót és a
lisztet, majd az egészet egy el?készített tortaformába töltjük, és el?melegített süt?ben 190 C-on kb. fél órát sütjük. Ha kih?lt, hosszában háromszor elvágjuk, és mindegyik lapra locsolunk egy kevés málnalik?rt. A fehér csokit megolvasztjuk, süt?lapra öntjük, majd ha megszilárdult, forgácsokat vágunk bel?le. A félédes csokit is megolvasztjuk, majd a rózsalevelek fonákjára kenjük, és megvárjuk, amíg megköt. Ezután a
tejszínt felverjük, majd a kétharmadával és a gyümölcsökkel megtöltjük a tortát. A maradék
tejszínnel kívülr?l vonjuk be, nyomózsákból díszítést is fújunk rá. Végül a csokiforgáccsal, a rózsákkal és
mentával díszítve kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>