A
vajon és az
olívaolajon megpirítjuk a felaprózott vörös
hagymát és
mogyoróhagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt
fokhagymát, és ezt is megpirítjuk. Ezután felöntjük a zöldséglevessel, és beletesszük az összekötözött fűszernövényeket. A baguette-ből 6 szeletet félreteszünk, a maradékot felaprítjuk, és miután felforrt a leves, beletesszük. Sózzuk,
borsozzuk, majd kb. 20 perc múlva kivesszük belőle a fűszernövényeket. Ekkor felöntjük a
tejjel és a
tejszínnel, és az egészet összeturmixoljuk. A baguette szeleteket
olívaolajjal bekenjük, megszórjuk a piros
paprikával, majd grillen megpirítjuk őket. Végül eloszlatjuk a tányérokban, rámerjük a levest, és a metélő
hagymával megszórva kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>