A sertéskarajt felszeleteljük, kikloffoljuk, be
sózzuk,
borsozzuk mindkét oldalát. A szeletelt
gombát
hagymával és a bébirépás zöldséggel megpároljuk, hagyjuk kihűlni, hozzákeverjük a 2db májkrémet, a beáztatott zsemlét és egy
tojást. Összegyúrjuk, utána kanállal minden karajszeletre teszünk belőle. Összegöngyöljük a húst és hústűkkel vagy fogvájóval összefogjuk. Ha ez kész, jön a panírozás. A panír lehet hagyományosan, (zsemlemorzsa,
tojás,
liszt), én a zsemlemorzsa helyett, zabkorpával csinálom!! Utánna forró olajban kisütöm szép pirosra őket, nagyon finom!! Kapros új
burgonyával,
uborkasalátával tálalom, jó étvágyat hozzá!! Próbáld ki, megéri!
Szerző:
Vasbakter Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>