A húst bekenjük a
mustárral, meg
borsozzuk, majd 1 dl étolajat locsolunk rá, és 3-4 napra hűtőbe tesszük. Utána
sóval ízesítjük, majd forró olajon elősütjük, majd 180 fokon 20-25 percig sütjük. Félidőben megfordítjuk.
A raguhoz a
gombát megtisztítjuk, megmossuk, és leszárítjuk. A megmosott
paraj főerét kiszedjük, majd 2 percig forraljuk, és lecsöpögtetjük. A
szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd forró
vajon kisütjük a
zsírját. Hozzáadjuk a gyöngy
hagymát, a
gombát, a feldarabolt
paradicsomot, majd megpirítjuk.
sóval,
borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a bort.
A húst a
parajjal és a raguval tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>