A húsokat és a gombát felaprítjuk, és vajban megpirítjuk, bors, só hozzáadásával. Ha megpirultak, rájuk öntjük a madeirát, elkeverjük, és a pástétomba töltjük.
Vajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felaprított gombát, és petrezselyemmel, borssal, sóval fűszerezzük. Végül a felvert tojás is a töltelékbe kerül, majd megtöltjük
Kockázzuk fel a sonkát, keverjük bele a bechamelbe, adjuk hozzá a tojás sárgáját, és forraljuk fel a masszát. A masszát a két pástétom-lap közé tesszük ( felülre kerül a
Zsírban elkezdjük pirítani a hagymakarikákat, majd a felaprított libamájat is. Lisztet, fűszereket, konyakot, 1 dl madeirát öntünk hozzá, pár percig még pirítjuk, aztán l
A húst, zöldséges, sós vízben megfőzzük, majd felaprítjuk. A hagymát vajban megpirítjuk, hozzárakjuk a mártás felét, húst, tojás sárgáját, sót, borsot, petrezselymet, és
Vajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felaprított vadhúst, pár percig együtt pirítjuk, majd ráöntjük a madeira felét, és konyakkal, sóval, borssal fűszerezzük. Végül
Daraboljuk fel, majd sóval és borssal pácoljuk be a csirke- és sertéshúst.
Az összevágott hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, a fe
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd hozzáöntjük a húslevest, és alaposan elkeverjük. A főtt zöldségeket egy villa segítségével szétnyomkodjuk, majd a kaporral,
Ugrás a lap tetejére >>