Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 353 kcal/1475 kj adagonként
A brokkolit mossuk meg alaposan, vágjuk fel egyenlő nagyságú rózsákra. Sós vizet for
Szeleteljük fel vékonyan a fokhagymát. Keverjünk bele egy kevés sót az olívaolajba, és adjuk hozzá a fokhagymát.
Helyezzük el egy tálba a lazacokat, kenjük
A halakat megtisztítás után, kívül- belül dörzsöld be sóval, fokhagymával.Rövid állás után tepsibe teheted, és locsold meg kevés olajjal, és forró süt
A halakat tisztítsd meg, sózd be, fokhagymával kívül-belül dörzsöld meg. Hagyd állni kis ideig, és tedd tepsibe, locsold meg olajjal, és a forró sütőbe 20 p
A halat előző este vízbe áztatjuk, a vizet 3-szor lecseréljük. Cseréplábosban kevés olajat forrósítunk, és megpirítjuk benne az apróra vágott fokhagymát.
A halat megmossuk, és megtöröljük. Olajban megpirítjuk a fokhagymát, majd kiszedjük és mozsárba tesszük. Ebben az olajban megpirítjuk a hagymát is, hozzáadju
A halat megtisztítjuk, kis barázdákat vágunk, nagyobb szeletekre szeljük és sóval bedörzsöljük.
A vajat összedolgozzuk a préselt fokhagymával, a felszeletel
A halat kifilézzük, majd citromlével meglocsoljuk és megsózzuk.Szárazra törlés után a hal mindkét felét átsütjük. Pirított hagymához fokhagymát és piros
Ugrás a lap tetejére >>