A fűszeres vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük.
A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úg
A filéket egymás mellé tesszük az alufólián, megszórjuk a zselatinpor felével és sóval. Lereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a bechamelt, maradék zselatint, fűs
A tej és a víz keverékét forraljuk fel, közben pedig fűszerezzük ízlés szerint sóval és borssal. Ezután tegyük bele a halakat, helyezzünk rá fedőt és tak
A mártáshoz a tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, amíg a m
Vágjuk fel a halat, facsarjuk rá a citromokat és hagyjuk állni néhány órán át.
Az összevágott hagymát dolgozzuk össze egy kis borecettel, mustárral, olíva
A lazacot vágjuk kis darabokba, a kaprot pedig szeleteljük apróra. egy muffinsütőt kivajazunk, és minden kis részébe rakunk egy kevés kaprot és 1 darab lazacot.
A halat az olajjal megkenjük, fűszerezzük. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a halat ráfektetjük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük,
A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat
Ugrás a lap tetejére >>