A felforralt halalaplébe tesszük a felaprózott póréhagymát, majd 20 percig ebben főzzük. A parajt eközben blansírozzuk, szárait kivágjuk. Egy pástétomos for
Elkészítési idő: kb negyed óra
Energiatartalom: kb 131 kcal/551 kj adagonként
Egy kis edényben a mustárt a mézzel keverjük ki, közben adjunk hozzá egy kis
A kétfajta tormát keverjük össze, majd keverjük hozzá a tejfölt, a juhtúrót, a tehéntúrót. Sózzuk, borsozzuk, és ízesítsük cukorral. Hűtsük le. A halsz
Egy turmixgépbe tesszük a fokhagymát, a píneamagot, a petrezselymet, a citromlevet, az olívaolajat, sót és borsot, majd az egészet összeturmixoljuk. A paradicsom
A krumplit és a céklát megfőzzük, összeturmixoljuk, majd hozzákeverjük a vajat és a forró tejet. Ezután a kaprot, az ecetet, az olajat, sót, borsot és kevés
A pisztrángot alaposan átmossuk és lecsöpögtetjük. Ezután kifilézzük és lehúzzuk a bőrét. A maradékokra nem lesz szükségünk, azokat kidobhatjuk. A halat
A fűszeres vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük. A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úgy,
A fűszerez vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük.
A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úg
Ugrás a lap tetejére >>