A grillben forró tüzet rakunk. A piri-piri mártást, a fokhagymát, a citromlevet és a repceolajat összekeverjük, és fűszerezzük. A halszeletek mindkét oldalát
Alufóliában fektessük le a tonhalat, locsoljuk meg a balzsamecettel, a mézzel és a szezámolajjal. Zárjuk le a fóliát, és süssük meg a sütőben.
Előkészül
A halszeleteket bevagdaljuk, sózzuk, borsózzuk, reszelt fokhagymával, vizzel bedörzsöljük. A sós vízben előfőzött zöldségeket Rama margarinozott fóliába ra
A sütőt 230 fokra előmelegítjük. Az alufóliákat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy halfilét teszünk. Rátesszük a szeletelt gombát, a paradicsomo
A halat citromlével és mustárral bedörzsöljük, majd sózzuk, borsozzuk. Négy alufóliát bekenünk vajjal, ráfektetjük a halat, majd a felszeletelt zöldségek f
Felaprítjuk a hal filét, lesózzuk, a zöldségekkel is ugyan ezt tesszük, és fűszeres, ecetes vízben megfőzzük. A zöldségeket, és a halat tálra helyezzük,
A halakat felszeleteljük és megfűszerezzük. A zöldségeket felszeleteljük és a hallal együtt feltesszük főni. Fűszerzacskóba tesszük a felnegyedelt hagymát,
A felkockázott halat, zöldségeket sós, babéros, ecetes, borsos vízben megfőzzük. A párolt zöldségek a haldarabokra kerülnek, petrezselyemmel és citrommal dí
Ugrás a lap tetejére >>