A zöldségeket felkarikázzuk, összekeverjük a t?kehalmájjal és leöntjük a halolajból, f?szerekb?l, citromléb?l készült öntettel. Végül pár óráig érlel?dni hagyjuk.
Elkészítési id?: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: kb 195 kcal/820 kj adagonként
A heringet egy napra áztassuk be. Filézzük ki, és alaposan távolítsuk el a szálkáka
Elkészítési id?: kb 25 perc (és 1 óra állás)
Energiatartalom: 355 kcal/1491 kj adagonként
El?ször is a sózott, konyhakész heringet egy éjszakán át áztassuk hideg vízb
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom