A hozzávalókat egy közepes tálban összekeverjük, és már fogyasztható is.
A rizst 14 perc alatt puhára f?zzük b? vízben, majd lesz?rjük és kih?tjük. Fél liter sós vízben 15 perc alatt puhára f?zzük az apróra vágott sárgarépát, a hagymát és a pe
A heringet megtisztítjuk, a gerinccsontról lefejtve darabokra vágjuk. A f?tt burgonyát, a hámozott almát kis szeletekre, az uborkát és a f?tt tojást vékony karikákra vágj
A heringet megtisztítjuk, a gerinccsonttól megszabadítva feldaraboljuk. A f?tt burgonyát és a hámozott almát kis szeletekre vágjuk. Az uborkát és a f?tt tojást vékony kar
A kapribogyót felaprítjuk, az uborkát, a burgonyát, a hagymát és az almát felkockázzuk, a halat vékonyan felszeleteljük, és egy pár szeletet félreteszünk. A hozzávalókat
Burgonyát f?zzük meg sós vízben, majd hagyjuk kih?lni. Tegyük egy salátástálba, adjuk hozzá a heringet, a fehérbort, és a petrezselymet. Keverjük össze, és hagyjuk kicsit
A narancsot, citromot lehámozzuk, majd felkockázzuk, ugyan ezt tesszük a hallal és leöntjük az olajból, kevés vízb?l, sóból, petrezselyemb?l készült salátaöntettel.
Alaposan f?szerezzük be a halat, majd kevés olajon süssük el?. Ezt tegyük egy üvegtálba, locsoljuk meg a joghurttal, szórjuk meg sajttal, és süssük míg a sajt meg nem pir
Ugrás a lap tetejére >>