Egy serpeny?ben kevés olajon megpirítjuk a csíkokra vágott pulykahúst, majd megsózzuk, megborsozzuk. A zöldségeket feldaraboljuk és egy tálba öntjük. A tonhalat, a f?szer
A zellert, almát felkockázzuk, ráöntjük a majonézmártást és összekeverjük a tárkonyos, citromos, kapros vízben f?tt, hal és rákhússal. Végül az egészet összekeverjük és c
A kapribogyót felaprítjuk, a céklát, uborkát, almát, póréhagymát és 2 tojást felkockázunk. A halat vékonyan felszeleteljük, és egy pár szeletet félreteszünk. A hozzávalók
A fogast a halmajonéz receptje szerint f?zzzük meg, majd feldaraboljuk. A paprikát, paradicsomot felkockázzuk, a hagymát, snidlinget felaprítjuk. Sóból, ecetb?l, pirospap
A meghámozott almát felcsíkozzuk, majd összekeverjük a szintén csíkokra vágott hallal és uborkával. A diót, mandulát, mogyorót megf?zzük, majd a halas keverékhez adjuk a
Sós, babéros vízben megf?zzük a tenger gyümölcseit. Két dl vízb?l, olajból és a f?szerekb?l salátaöntetet készítünk, végül a tenger gyümölcseire tesszük, és jó pár órára
Átmossuk a tenger gyümölcseit és meglocsoljuk a citrom levével.
4 ev?kanál olívaolajba dolgozzuk a zúzott fokhagymát és a felvágott petrezselymet, bazsalikomot. Átmossuk
A tonhalat sós vízben megf?zzük, majd felcsíkozzuk, és hozzáadjuk a félbevágott olajbogyókat. Az olajat, kevés vizet, citromlevet, f?szereket összekeverjük a hallal és ol
Ugrás a lap tetejére >>