Elkészítési id?: kb 20 perc
Energiatartalom: 260 kcl/1092 kj adagonként
A vegyes tengergyümölcseit alaposan mossuk meg, és öblítsük le. Valamennyit vágjuk apró darabo
Futtassuk meg meg 1 ev?kanál olívaolajon a felkockázott paradicsomot a zúzott fokhagymával.
A lisztet dolgozzuk össze a sóval, valamint borssal és hempergessük meg benne
A megtisztított halfilét, a meghámozott burgonyát és a tojásokat megf?zzük és felszeleteljük. A vékony csíkokra vágott uborkát és almát is hozzáadjuk. A majonézt mustárra
A halat vágjuk apró darabokra, szálkázzuk ki. 2 kemény tojást vágjunk fel. A salátát mossuk meg, vágjuk össze, sózzuk meg, és locsoljuk meg citromlével. A halat keverjük
Megmossuk a halat, lehúzzuk a b?rét és kiszálkázzuk. Sós vizet teszünk fel f?zni, amihez a fél citrom levét hozzáöntjük. Ebben a lében pár percig f?zzük a halat és kih?lé
A kagylót megtisztítjuk, lemossuk, lecsöpögtetjük és besózzuk. Bepanírozzuk a lisztbe, a felvert tojásba és zsemlemorzsába, ebben a sorrendben, majd forró olajban 2-3 per
A halat f?zzük meg, majd szálkázzuk ki, és vágjuk apró darabokra. A paradicsomokat mártsuk egy percre forró vízbe, hámozzuk meg, és vágjuk kis kockákra. Keverjük a halhoz
Citromleves, tárkonyos, sós vízben megf?zzük a polipot, majd feldaraboljuk. Rántottát készítünk, majd kockákra vágjuk és a poliphoz adjuk. Az egészet leöntjük a majonézes
Ugrás a lap tetejére >>