Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 260 kcl/1092 kj adagonként
A vegyes tengergyümölcseit alaposan mossuk meg, és öblítsük le. Valamennyit vágjuk
Futtassuk meg meg 1 evőkanál olívaolajon a felkockázott paradicsomot a zúzott fokhagymával.
A lisztet dolgozzuk össze a sóval, valamint borssal és hempergessük
A megtisztított halfilét, a meghámozott burgonyát és a tojásokat megfőzzük és felszeleteljük. A vékony csíkokra vágott uborkát és almát is hozzáadjuk. A
A halat vágjuk apró darabokra, szálkázzuk ki. 2 kemény tojást vágjunk fel. A salátát mossuk meg, vágjuk össze, sózzuk meg, és locsoljuk meg citromlével. A h
Megmossuk a halat, lehúzzuk a bőrét és kiszálkázzuk. Sós vizet teszünk fel főzni, amihez a fél citrom levét hozzáöntjük. Ebben a lében pár percig főzzük
A kagylót megtisztítjuk, lemossuk, lecsöpögtetjük és besózzuk. Bepanírozzuk a lisztbe, a felvert tojásba és zsemlemorzsába, ebben a sorrendben, majd forró ola
A halat főzzük meg, majd szálkázzuk ki, és vágjuk apró darabokra. A paradicsomokat mártsuk egy percre forró vízbe, hámozzuk meg, és vágjuk kis kockákra. Kev
Citromleves, tárkonyos, sós vízben megfőzzük a polipot, majd feldaraboljuk. Rántottát készítünk, majd kockákra vágjuk és a poliphoz adjuk. Az egészet leönt
Ugrás a lap tetejére >>