» 1 kg kecsege filé » 20 db rák » 3 dkg só » fél g törött bors » 10 dkg vaj » 4 dkg liszt » 2 dl tejszín » 3 dl leves » 15 dkg gomba » 2,5 dkg rákvaj » fél dkg köménymag » kapor
A rákhúst miután köménymagos, sós vízben megf?ztük, megszabadítjuk a páncéljától. Eközben a sózott kecsege filét vajjal bélelt tepsibe fektetjük, és puhára pároljuk. rántást készítünk, 5 dkg vajból, levesb?l, tejszínb?l, megf?szerezzük, és hozzáadjuk a kaprot. A rántásba tesszük a felaprított gombát és rák húst, és a halra borítjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom