Egy serpenyőben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig főzzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követően turm
A zselatin 10 percre hideg vízbe áztatjuk. A pisztrángot kis darabokra vágjuk, és a tejszín felével robotgépben pépesítjük. Átpasszírozzuk, és belekeverjük
Egy serpenyőben pirítsuk meg a hagymát kevés olajon, majd sózzuk meg. Tegyük még bele a borsót, és keverjük össze. A tojásokat verjük fel egy tálban, tegyü
Egy serpenyőben pirítsuk meg a hagymát és a kolbászt kevés olajon, majd sózzuk meg. Tegyük még bele a borsót, és keverjük össze. A tojásokat verjük fel egy
Egy serpenyőben pirítsuk meg a hagymát kevés olajon, majd sózzuk meg. Tegyük még bele a borsót és a paradicsomot, és keverjük össze. A tojásokat verjük fel
A sört egy lábosban felforraljuk, majd belekeverjük a lereszelt vagy feldarabolt sajtokat. Ekkor áttöltjük egy fondü edénybe, majd hozzáadjuk a pálinkát és a
Keverjük össze a krémsajtot, a parmezánt, a fokhagymát, a bazsalikomot és a Worcester-szószt. Verjük fel a tojásokat és a tejet. Sózzuk, borsozzuk. Keverjük b
Egy serpenyőben némi olajon pirítsuk meg a hagymákat, majd szórjuk bele a rizst, és kis idő múlva öntsük fel a borral. Addig főzzük így, amíg a nedvességet
Ugrás a lap tetejére >>