A sárgarépát lereszeljük, az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük. A zellerszárat vékony szeletekre vágjuk, majd ezeket egy tálban összeforgatjuk.
A zellert megtisztítjuk, felszeleteljük, és egy lábosba téve, kevés sós vízben addig főzzük, amíg puha nem lesz. Ezután hozzáöntünk még annyi tejet, hogy
A zellert feldaraboljuk, és pár percig pirítjuk. Hozzáöntjük a húslét és 10 percig főzzük. Utána átpasszírozzuk. A tojások sárgáját összekeverjük a te
Egy serpenyőben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig főzzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követően turm
Egy serpenyőben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig főzzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követően turm
Egy serpenyőben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig főzzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követően turm
Egy serpenyőben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig főzzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követően turm
Egy serpenyőben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig főzzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követően turm
Ugrás a lap tetejére >>