Lásd az el?ételeknél a vel? ropogóst. A különbség, hogy a borsot és a hagymát elhagyjuk bel?le, továbbá hogy csupán lisztbe és tojásba forgatva sütjük meg. Tejszínes para
A káposztát és a hagymát pároljuk meg. Adjuk hozzá a f?szerkeveréket, a borecetet és a barna cukrot. Az egészet dolgolzzuk össze a liszttel, a vízzel és az olajjal.
A r
A zellert megtisztítjuk, felszeleteljük, és egy lábosba téve, kevés sós vízben addig f?zzük, amíg puha nem lesz. Ezután hozzáöntünk még annyi tejet, hogy kb. három deci f
Egy serpeny?ben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig f?zzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követ?en turmixgépbe öntjü
Egy serpeny?ben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig f?zzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követ?en turmixgépbe öntjü
Egy serpeny?ben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig f?zzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követ?en turmixgépbe öntjü
Egy serpeny?ben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig f?zzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követ?en turmixgépbe öntjü
Egy serpeny?ben kevés olajon pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a borsót és a bort. Addig f?zzük lefedve, amíg a borsó meg nem puhul. Ezt követ?en turmixgépbe öntjü
Ugrás a lap tetejére >>