A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük. Az olajat felforrósítjuk, és a pórét 5 percig dinszteljük. Felöntjük a levessel, és 10-15 percig lassú t?zön f?z
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. A póréhagymát karikázzuk fel, a bacont csíkozzuk fel, majd forrósítsuk meg egy olaj nélküli serpeny?ben. Tegyük bele a póréhagymát, és k
Egy tálban keverjük össze a citrom levet, a citromhéjat, a majonézt, a fokhagymát és a petrezselymet, majd tegyük a keveréket h?t?szekrénybe egy id?re. A spárgákat tekerj
Egy tálban keverjük össze a citrom levet, a citromhéjat, a majonézt és a harissát, majd tegyük a keveréket h?t?szekrénybe egy id?re. A spárgákat tekerjük bele 1-1 szelet
Egy tálban keverjük össze a citrom levet, a citromhéjat, a majonézt, a kapribogyót és a metél?hagymát, majd tegyük a keveréket h?t?szekrénybe egy id?re. A spárgákat teker
Egy tálban keverjük össze a lime levét és héját, a majonézt és a koriandert, majd tegyük a keveréket h?t?szekrénybe egy id?re. A spárgákat tekerjük bele 1-1 szelet prosci
Rakjuk a kekszet egy m?anyagzacskóba és azt jól zárjuk össze. Törjük össze egy sodrófa segítségével. Rakjunk félre két ev?kanálnyit a keksztörmelékb?l és a maradékot ossz
El?ször vajban pirítjuk a rizst, majd felöntjük vízzel. Addig f?zzük, amíg majdnem elforrja a levét, ezután hozzáadjuk a sajtot, tojás sárgákat, a masszát simára keverjük
Ugrás a lap tetejére >>