A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Karikázzuk fel a póréhagymát. A bacont csíkozzuk fel, és tegyük forró serpenyőbe, majd adjuk hozzá a póréhagymát, a szardellát és a para
Fogjunk egy tálat, és keverjük benne össze jó alaposan a tejfölt és a pestót, majd tegyük félre összeérni egy időre. A kenyereket pirítsuk meg, majd kenjük meg a pestós k
Fogjunk egy tálat, és keverjük benne össze jó alaposan a tejfölt és a pestót, majd tegyük félre összeérni egy időre. A kenyereket pirítsuk meg, majd kenjük meg a pestós k
Fogjunk egy tálat, és keverjük benne össze jó alaposan a tejfölt és a pestót, majd tegyük félre összeérni egy időre. A kenyereket pirítsuk meg, majd kenjük meg a pestós k
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, és felkarikázzuk. A kenyereket megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával. Mindegyik kenyérre teszünk pár karika paradicsomot, tojás
Aranybarnára sütjük a kenyereket, majd ráteszünk egy kis olívaolajat. A ricottát és a pestót a fennmaradó olívaolajjal alaposan összeforgatjuk, majd meghintjük borssal.
Egy serpenyőben az olajon pirítsuk meg a magokat. Mikor elkészült, leszűrve áttesszük őket egy tálba. A tengeri sóval és a pirospaprikával megszórjuk, majd összeforgatjuk
Egy serpenyőben az olajon pirítsuk a magvakat addig, amíg aranybarna nem lesz. Mikor elkészült, leszűrve áttesszük egy tálba. A tengeri sóval megszórjuk, majd összeforgat
Ugrás a lap tetejére >>