Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
A folyamat ugyan az, mint a szárnyas ropogósnál, annyi különbséggel, hogy szárnyas hús helyett halat használunk, és plusz fűszerként szerecsendió is kerül bele.
Készítsük el a tésztamasszát. A fügét vágjuk negyedekre, és locsoljuk meg konyakkal. Mártsuk a masszába, és forró olajban süssük ki.
Előkészület: 10 perc, sütési idő: 15
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a barnacukrot is, é
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a barnacukrot is, é
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a barnacukrot is, é
Ugrás a lap tetejére >>